Het Restaurant

 

Voor een gezellig en sfeervol avondje eten gaat u naar Grieks Specialiteiten restaurant SIRTAKI in Uden! Wij staan al jaren (sinds 1986) bekend om onze zuivere eerlijke keuken. Met uitsluitend Griekse kwaliteitsproducten en zoveel als mogelijk is verse ingrediënten en kruiden uit Griekenland. Zodat het aroma en de smaak van onze gerechten zoveel mogelijk tot hun recht komen. Wij hopen dat u zich door ons laat verleiden tot een culinaire belevenis door de rijke Griekse keuken, met haar eeuwenoude recepten en tradities en haar goed bewaarde geheimen. U kunt bij ons ook heerlijk op het ruime terras dineren en genieten van de zon, of binnen in ons prachtig gekoelde restaurant (mbv airco) de eeuwenoude Griekse cultuur proeven! Verder kunt u bij ons ook afhalen, bruiloften vieren met evt Griekse live-muziek, bedrijfs- en familie feesten organiseren, uw catering door ons laten verzorgen! Wij hopen u in ons gastvriendelijke restaurant te mogen verwelkomen en u een heerlijke en gezellige avond te mogen verzorgen.

Met vriendelijke groeten,

Familie Alexandrakis

KLIK HIER VOOR ONZE FOTO’S

Onze keuken

 

Onze keukenbrigade hanteert een eerlijke, zuivere keuken. Met uitsluitend Griekse kwaliteitsproducten en zoveel als mogelijk verse ingredienten en kruiden uit Griekenland. Zodat de smaak en het aroma van onze gerechten zoveel mogelijk tot hun recht komt. Wij hopen dat u zich door ons laat verleiden tot een culinaire belevenis door de rijke Griekse keuken met haar eeuwenoude recepten en tradities én haar goed bewaarde geheimen. Ook willen wij u wijzen op de grote variatie in Griekse gerechten. Iedere provincie en ieder eiland kent zijn eigen specialiteiten en gewoontes. Door middel van onze zorgvuldig samengestelde menukaart hebben wij getracht u een goed inzicht te geven in de vele specialiteiten die Griekenland u te bieden heeft. Wij wensen u een plezierige, culinaire Griekse avond toe! Smakelijk eten!

Uiteraard houden wij rekening met personen die vegetarisch zijn of een glutendieet hebben. Vraag de bediening naar onze mogelijkheden.

KLIK HIER VOOR FOTO’S VAN ONZE GERECHTEN

Het terras

 

In de lente en de zomer is het heerlijk vertoeven op het terras van Restaurant Sirtaki.

KLIK HIER VOOR DE FOTO’S VAN HET TERRAS

De Geschiedenis

 

ImageImageImageImage