Onbeperkt Tapas

Mezedes is een authentieke Griekse wijze van dineren. Het combineren van diverse hapjes “mezedes” maakt het mogelijk om gezellig te tafelen. Om te beginnen verwennen wij u met het alom befaamde glaasje ouzo en daaropvolgend brood met dipjes als olijfolie, kruidenboter en olijventapenade.

Daarna mag u per persoon per gang 2 gerechtjes bestellen en dit onbeperkt gedurende de avond blijven bestellen. Mezedes is een avondvullend programma en is alleen per gezelschap te bestellen. Houdt u er rekening mee dat op drukke avonden de Mezedes gemiddeld 3 uur duurt.

Maandag tot en met vrijdag van 17.00 tot 22.00 uur

Volwassenen
€ 37.903 uur
Kinderen t/m 12 jaar
€ 16.903 uur
Tapas Kaart

Tapas (Mezedes) is een authentieke Griekse wijze van dineren. Samen met uw gezelschap geniet u van een grote diversiteit aan kleine Griekse lekkernijen. Deze wijze van dineren is niet alleen heel erg lekker maar staat ook garant voor een flinke dosis sfeer en gezelligheid.

Bekijk de kaart
Kinder Kaart

Ook aan de kleintjes is gedacht. Mezedes Tapas is een perfect uitje voor families en gezinnen met kinderen, de kinderen kunnen heerlijk mee eten en genieten van de goede sfeer.

Bekijk de kinderkaart