Kom alles te weten over Grieks Specialiteiten Restaurant Sirtaki in Uden

Voor een gezellig en sfeervol avondje eten gaat u naar Grieks Specialiteiten restaurant SIRTAKI in Uden! Wij staan al jaren (sinds 1986) bekend om onze zuivere eerlijke keuken. Onze chefs koken uitsluitend met Griekse kwaliteitsproducten en zoveel als mogelijk verse ingrediƫnten en kruiden uit Griekenland. Op deze manier komen het aroma en de smaak van onze gerechten geheel tot hun recht. Wij hopen dat u zich door ons laat verleiden tot een culinaire belevenis door de rijke Griekse keuken, met haar eeuwenoude recepten en tradities en haar goed bewaarde geheimen.

Op een heerlijke zomerdag bent u welkom op ons ruime terras, of zoek binnen de verkoeling van onze airconditioning op om de eeuwenoude Griekse cultuur te proeven! Verder kunt u bij ons ook afhalen, bruiloften vieren met evt Griekse live-muziek, bedrijfs- en familie feesten organiseren of uw catering geheel door ons laten verzorgen! Wij hopen u eens te mogen verwelkomen zodat wij kunnen laten zien wat Grieks Restaurant Sirtaki in Uden allemaal te bieden heeft.

Met vriendelijke groeten,

Familie Alexandrakis

Griekse kwaliteitsproducten

Ontdek een Grieks restaurant zoals het hoort te zijn, bij Sirtaki laten we graag zien wat u van een goede Griek kunt verwachten. Dit doen wij o.a door uitsluitend met kwaliteitsproducten te werken. Minstens net zo belangrijk zijn onze medewerkers, zij verstaan hun vak als geen ander en hebben stuk voor stuk grote affiniteit met Griekenland en haar rijke tradities en geschiedenis.

Ook willen wij u wijzen op de grote variatie in Griekse gerechten. Iedere provincie en ieder eiland kent zijn eigen specialiteiten en gewoontes. Door middel van onze zorgvuldig samengestelde menukaart hebben wij getracht u een goed inzicht te geven in de vele specialiteiten die Griekenland u te bieden heeft. Wij wensen u een plezierige, culinaire Griekse avond toe! Smakelijk eten!

Uiteraard houden wij rekening met personen die vegetarisch zijn of een glutenvrij dieet hebben. Vraag de bediening naar onze mogelijkheden.

Ervaar het zelf

Reserveer nu